ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Τηλεγραμματειακή υποστήριξη είναι η παροχή γραμματειακής υποστήριξης μέσω τηλεφώνου. Γίνεται ή μέσω εκτροπής σε αποκλειστικά δικό σας αριθμό ή ακόμα και διάδοση δικού μας τηλεφωνικού αριθμού αν αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.

Η απάντηση της τηλεφωνικής σας γραμμής γίνεται με την επωνυμία που εσείς επιθυμείτε. Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που θα σας παρείχαν περισσότερες απο μια γραμματείς αφού λειτουργούμε 24 ώρες το 24 ωρο.

Οι γραμματείς απαντάνε πάντα με τον απαραίτητο για κάθε γραμμή επαγγελματικό τόνο και εξυπηρετούν τη γραμμή σας με ευγένεια και υπομονή. Κρατάνε τα μηνύματα σας όπως θα τα κρατούσε η προσωπική σας γραμματέας, οργανώνουν τα ραντεβού σας ή κρατάνε τις παραγγελίες σας 24 ώρες το 24ώρο.

Διαχειριζόμαστε της κλήσεις σας, μέσω του υπερσύγχρονου και διαρκώς αναβαθμιζόμενου τηλεφωνικού μας κέντρου, σε συνδυασμό με την υπηρεσία εκτροπής ή με διάδοση δικού μας αριθμού.

Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας, μέσω της άμεσης και επαγγελματικής εξυπηρέτησης των δικών σας πελατών. Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε με όποιον τρόπο ή συνδυασμό επιλέξετε, οποιαδήποτε στιγμή και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.